Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

Soin Liftfocus Doucer de Soie / Silky Soft Liftfocus

9,900 L

Serum, Krem

1 stok

SKU: 3700914603546 Kategori: , ,

Përshkrim

Silky Soft Liftfocus është i përbërë nga acid hialuronik, vitaminë E, ekstrakt mëndafshi. Është kremoz dhe i butë. Ndihmon në tërheqjen e lëkurës, eleminon njollat e vogla, gjithashtu mbush rrudhat dhe hidraton lëkurën. Për efekt afatgjatë, aplikoni rregullisht. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.