Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

Norvia Active Perfomance Vanilla

8,800 L

Për të rritur nivelet tuaja të energjisë gjatë gjithë ditës, ose në kombinim me performancën fizike, ne rekomandojmë të merrni të paktën 2 x shake sportive Norvia në ditë në mënyrat e mëposhtme:

Merrni 1 x tronditje 30min – 1 orë para stërvitjes për të përgatitur trupin tuaj për aktivitet.
Merrni 1 x tronditje gjatë ushtrimeve për të rritur nivelet e energjisë.
Merrni 2 x në ditë në ditët ku nuk ushtroni, si pjesë e zëvendësimit të vaktit.

3 stok

SKU: 5391531742015 Kategori: ,

Përshkrim

Norvia Active Performance përbëhet nga proteinat e sojës, fibrat e sojës, vitaminat dhe mineralet. Është një formulë e plotë ushqyese me vanilje dhe aromatizues me çokollatë për të furnizuar trupin me të gjithë mikro e makro ushqimet që nevojiten për të funksionuar nga pikëpamja mendore dhe fizike.