Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

Norvia Active Perfomance Chocolate

8,800 L

Për të rritur nivelet tuaja të energjisë gjatë gjithë ditës, ose në kombinim me performancën fizike, ne rekomandojmë të merrni të paktën 2 x shake sportive Norvia në ditë në mënyrat e mëposhtme:

Merrni 1 x tronditje 30min – 1 orë para stërvitjes për të përgatitur trupin tuaj për aktivitet.
Merrni 1 x tronditje gjatë ushtrimeve për të rritur nivelet e energjisë.
Merrni 2 x në ditë në ditët ku nuk ushtroni, si pjesë e zëvendësimit të vaktit.

4 stok

SKU: 5391531742022 Kategori: ,

Përshkrim

Norvia active performance është një produkt i pasur me proteina, me shije Çokollate . Norvia active performance i jep trupit të gjitha mikro e makro ushqimet që i nevojiten , të krijuara për të ndihmuar në përmirësimin e performancës si nga pikëpamja mendore ashtu edhe fizike. Është një formulë 100% natyrale dhe një kombinim perfekt i proteinave bimore të sojës, përbërësve bioaktivë dhe mineraleve.