Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

Crème Collagène / Collagen Cream

6,500 L

Krem Dite

3 stok

SKU: 3700914603454 Kategori: , ,

Përshkrim

Collagen Cream është i përbërë nga një Kompleks peptidik, rrëshirë pemë fëstëk, kolagjen detar, elastinë detare, dyllë blete, glicerinë. Për një lëkurë më të fortë, më rezistente dhe fleksibel, ky krem i pasur me kolagjen detar është zgjidhja ditore për lëkurën që po humbet elasticitetin e saj. Me dendësinë e saj të rikthyer, lëkura duket më e re dhe më e plotë.