Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

Caviar Expert Liftissime

12,300 L

Trajtim Dite

2 stok

SKU: 3700914603645 Kategori: , ,

Përshkrim

Caviar Expert Liftissime është i përbërë nga ekstrakti i havjarit, ekstrakti detar plankton,polimere me bazë detare. Ky serum i pasur me ekstrakt havjari dhe ekstrakt detar plankton siguron një efekt të menjëhershëm kundër rrudhave dhe përmirëson qëndrueshmërinë e lëkurës. Është një serum i jashtëzakonshëm i cili i jep lëkurës një efekt të menjëhershëm kundër rrudhave duke i mbushur ato, jep një efekt zbutës në sipërfaqen e lëkurës gjithashtu e bën lëkurën më kompakte.