Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

Brosse Démaquillante Nettoyante Visage / Make-up Removal and Facial Cleansing Brush

28,000 L

FURÇË PËR HEQJE MAKIJAZHI
DHE PËR PASTRIM FYTYRE

1 stok

Përshkrim

Pajisjet e përfshira : Furce super e bute, kapak per te matur dozat,furçë prej silikoni, CA adaptor

SPECIFIKIME: Furça ju lejon të pastroni thellë fytyrën tuaj pa e dëmtuar epidermën. Koka e saj e ngrohtë dhe furçat e tjera i japin mundësi për ta bërë lëkurën e pastër brenda pak minutash. Furça është e përshtatur për të gjitha llojet e lëkurës, edhe për ato të brishta e të ndjeshme.