Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

API Masque Pro Nutrition / API Pro Nutrition Mask

6,300 L

Maske Dite

3 stok

SKU: 3700914603478 Kategori: , ,

Përshkrim

Api Pro Nutrition Mask ështe i përbërë nga qumësht blete(royal jelly), dylle blete, ekstrakt hikri, vaj makadamie. Kjo maskë mbron dhe forcon epidermen duke i dhënë komoditet, butësi, fleksibilitet dhe e ushqyen atë deri në thellësi.