Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dyqan

API Crème Pro Nutrition / API Pro Nutrition Cream

6,200 L

Krem Dite

3 stok

SKU: 3700914603485 Kategori: , ,

Përshkrim

API Crème Pro Nutrition është i përbërë nga qumesht blete(royal jelly), dylle blete, ekstrakt hikri, vaj makadamie. Është një krem dite i pasur me lëndë ushqyese i cili rigjeneron dhe riparon lëkurën duke i siguruar asaj elasticitet dhe komoditet. Me strukturën e saj të butë, ndjenja e komoditetit është e menjëhershme, lëkura rigjen butësinë dhe gjallërinë e saj ditë pas dite.