Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Politikat e Privatsisë

Siguria e të dhënave personale:

DL-GROUP ruan dhe përpunon të dhënat personale të klientëve sipas Ligjit 9887 për Mbrojtjen e të dhënave personale.

Qëllimi kryesor i përpunimit të të dhënave është sigurimi i dorëzimit të rregullt të prorosive të kryera, nëpërmjet faqes https://dlgalbania.al/ përmirësimi i cilësisë së shërbimit dhe komunikimi i informacioneve në lidhje me porositë.

Të dhënat mbrohen nëpërmjet fjalëkalimit që klienti përdor për kryerjen e blerjeve në mënyrë elektronike. Klienti merr përsipër që fjalkalimin ta mbajë gjithmon konfidencial.

Klienti ka të drejtën e aksesit, korrigjimit dhe fshirjes së të dhënave personale drejtuar DL-GROUP.