Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Client Advisor

Për të siguruar që secilit klient i jepet koha e mjaftueshme për vizitën e tij dhe për t’i siguruar vëmëndje maksimale, është shumë e rëndësishme që çdo klient i planifikuar të vijë në kohë në takim. Për korrektësi, një thirrje telefonike do të bëhet për të kujtuar klientin për takimin e tij 24 orë përpara.

Ju lutemi të lexoni rregulloren e mëposhtme për sa i përket rezervimit të takimit:

  1. Nëse për çfarëdolloj arsyeje nuk mund të paraqiteni në takim, ju lutemi të na njoftoni minimalisht 24 orë në avancë.
  2. Nëse nuk paraqiteni për takimin tuaj, kjo do të dokumentohet si një takim “Pa shfaqje” (No-Show).
  3. Pas takimit të parë “të humbur”, do të merrni një telefonatë ose paralajmërim për t’ju kujtuar që keni thyer politikën tonë të “Mos shfaqjes”. Stafi ynë do t’ju ndihmojë të riskeduloni këtë takim nëse është e nevojshme.
  4. Nëse keni dy takime “Pa shfaqje / të humbura” brenda një viti, takimi i tretë do të fakturohet në shumën 1’000 ALL. Në rast refuzimi, do të njoftoheni nëpërmjet një e-mail.


E martë & Enjte 9-12 AM

New Media Communications

DLG Showroom Tirana

Elite Sporting Club 1 (tek Pazari i Ri)